ADANA / SEYHAN - Yeşilyurt İlkokulu

Nis

30 Nisan Salı günü 09:00-18:00 saatleri arasında İstasyon Meydanı'nda büyük kan bağışı etkinliği gerçekleştirilecektir.Bütün vatandaşlarımız davetlidir.

Kan Bağışı Hayat Kurtarır !

Nis

Anasınıfı velilerimiz ve öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte tiyatroya giderek keyifli bir gün geçirdiler.. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yapılan törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ve eğlenceyle kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Mrt

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.İlk önce tatbikat sırasında öğrencilere neler yapılacağı ve hangi merdivenleri kullarak binayı tahliye etmeleri gerektiği anlatıldı.Birinci siren sesinde çök-kapan-tutun ve ikinci siren sesinde de binanın güvenli şekilde 47 saniye içinde tahliyesi sağlandı.

Mrt

Okulumuz bahçesinde eğlenceli bir gün geçiriyoruz.Hem eğleniyoruz hem de öğreniyoruz..

Mrt

1B sınıfı öğrencileri veli katılım etkinliği kapsamında her hafta kitap okuyarak okuduğu kitabı anlama çalışması yapıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..