ADANA / SEYHAN - Yeşilyurt İlkokulu

Yeşilyurt İlkokulu

YEŞİLYURT MAH. 70028 SK. YEŞILYURT ILKOKULU NO 4 SEYHAN / ADANA
Vizyon
Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Amaçları ve buna bağlı olarak; İlköğretimin amaçları ve ilkelerine uygun; Bilimsel esaslara ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, demokratik ve laik davranışları benimseyen, çok yönlü, soyut, eleştirel, özgür düşünme ve problem çözme ve iletişim becerilerine sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Derslik :-9
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM